Συχνές ερωτήσεις

Γιατί να επιλέξω την αγορά επίπλων Α/φοί Π. Καψουλλή ;
“Τα έπιπλα Α/φοί Π. Καψουλλή είναι υψηλής αισθητικής και ποιότητας, εμπνευσμένα από τις τελευταίες τάσεις στην ευρωπαϊκή αγορά επίπλων και τα προσφέρουμε σε τιμές που ανταποκρίνονται στην υψηλότερη δυνατή σχέση ποιότητας – τιμής που είναι δυνατόν να επιτευχθεί.”
Πού βρίσκονται τα καταστήματά σας ;
“Το εργοστάσιο βρίσκεται στη Βιομηχανική Περιοχή Εργατών, Εργάτες, Λευκωσία (είμαστε 100 μέτρα αριστερά απο το Εστιατόριο Βιομηχανικής Περιοχής Εργατών) Δείτε χάρτη PDF εδώ.”
Ποιες είναι οι ώρες λειτουργίας των καταστημάτων σας ;
“Δευτέρα έως Παρασκευή 07:00π.μ. – 17:00μ.μ.”
Μπορώ να πληρώσω με πιστωτική κάρτα
“Δυστυχώς αυτή τη περίοδο η εταιρεία δέχεται μετρητά και επιταγές”
Θα συναρμολογήσω τα έπιπλά μου;
“Όχι, η εταιρεία Α/φοί Π. Καψουλλή είναι μια εταιρεία εντοιχισμένης επίπλωσης. Αυτό σημαίνει πως ό,τι παραγγείλετε το προσωπικό ξεκινά την δημιουργία του απο την αρχή έτσι ώστε να έχεται ξεχωριστά έπιπλα. Επίσης, λαμβάνουμε την ευθύνη να τα τοποθετήσουμε σωστά στο χώρο που εσείς επιθυμείτε.”
Θα επιβαρυνθώ με έξοδα αποστολής;
“Για όλες τις παραγγελίες η εταιρεία χρεώνει από €20 (ανάλογα με το φόρτο και την απόσταση) στα μεταφορικά μέσα.”
Μπορώ να παραλάβω μόνος μου από τα καταστήματά σας;
“Βεβαίως. Για παραγγελία ενός κομματιού και αν υπάρχει αυτή η δυνατότητα, συνεννοείστε μαζί μας για την ημέρα και την ώρα, ώστε να υπάρχει το απαραίτητο προσωπικό που θα σας βοηθήσει στην μεταφόρτωση.”
Μπορώ να παραλάβω σε άλλη πόλη, ακόμη και πολύ μακριά;
“Βεβαίως και μπορείτε. Η εταιρία μας παραδίδει έπιπλα σε όλη την Κύπρο.”
Μπορώ να κάνω αγορές online;
“Η ιστοσελίδα μας ακόμη δεν διατίθεται για αγορές online. Όμως μπορείτε να παραγγείλετε ό,τι βλέπετε στην ιστοσελίδα μας είτε τηλεφωνικά, είτε μέσω e-mail. Και κάποιος από το εξειδικευμένο προσωπικό μας θα σας αναλύσει όλες τις λεπτομέρειες.”