Οι πελάτες μας...

Η εταιρεία Α/φοί Π. Καψουλλή έχει μόνον ικανοποιημένους πελάτες που εκφράζουν τον ενθουσιασμό τους σε φίλους και γνωστούς. Οι ικανοποιημένοι πελάτες αποτελούν την κινητήριο δύναμη της εταιρίας και μας δίνουν κουράγιο και ελπίδα για το μέλλον. Εσείς είστε αυτοί που μας κάνετε να γινόμαστε συνεχώς καλύτεροι...

Ιδανική σχέση Ποιότητας-Τιμής.

Η εταιρία Α/φοί Π. Καψουλλή είναι μια 100% Κυπριακή βιοτεχνία με Κύπριους εργαζόμενους - πελεκάνους. Η εταιρία αντιλαμβάνεται τη δύσκολη οικονομικά περίοδο που διανύουμε και για το λόγο αυτό συνδυάζει την ποιότητα των υλικών και της κατασκευής πάντα στο ιδανικό κόστος και αποτελεί Εγγύηση για την επιλογή σας.

Έπιπλα στα μέτρα σας !!!

Ένα από τα χαρακτηριστικά που κάνουν την εταιρίας μας να ξεχωρίζει, είναι η δυνατότητα προσαρμογής του κάθε μοντέλου στις προτιμήσεις του πελάτη. Η εταιρία έχει την δυνατότητα να προσαρμόσει το κάθε έπιπλο στις διαστάσεις που επιθυμεί ο πελάτης ενώ ταυτόχρονα μπορεί ο ίδιος να επιλέξει τα υλικά και τις αποχρώσεις που ταιριάζουν καλύτερα στην προσωπικότητα και το στυλ του.

15 χρόνια ΕΓΓΥΗΣΗ

Εγγύηση η οποία είναι η μεγαλύτερη στο χώρο του επίπλου. Παράδοση Επίπλων Άμεση παράδοση της παραγγελίας σας και Συναρμολόγηση – Τοποθέτηση στο χώρο σας από έμπειρο εξειδικευμένο προσωπικό.

Παράδοση Επίπλων

Άμεση παράδοση της παραγγελίας σας και
Συναρμολόγηση – Τοποθέτηση
στο χώρο σας από έμπειρο εξειδικευμένο προσωπικό.

κουζίνες

καρταρόμπες & ντουλάπες

κρεβατοκάμαρες - κομοδίνα


έπιπλα τηλεόρασης

μεσόπορτες

πέργκολα

ξύλινα παρκέ

περίπτερα

Ποιότητα - Εγγύηση

Εργοστάσιο

Επικοινωνήστε ΤΩΡΑ μαζί μας

προσαρμόστε τώρα το κάθε έπιπλο στις διαστάσεις που επιθυμείτε,
επιλέξτε τα υλικά και τις αποχρώσεις που ταιριάζουν
καλύτερα στην προσωπικότητα και στο στυλ σας.

ξύλινες κατασκευές

περιοχές πελατών

χρόνια στην αγορά

Θάλεγα ότι έχω ένα ολόκληρο σπίτι τόσο ιδιαίτερο, από μια προσωπικότητα το ίδιο ιδιαίτερη…. Η επιλογή μου να έχω τις υπηρεσίες και τα προιόντα Α/φοί Π. Καψουλλή, αποδείχτηκε πράξη σοφή. Με βοήθησε να ξεμπλοκάρω τις σκέψεις μου.

Ελένη Διονυσίου

Λευκωσία

Μας έδωσαν καταπληκτικές ιδέες στη διάταξη της κουζίνας, καλές συμβουλές για ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα. Ήταν για μένα πολύ σημαντικη η γνώση τους αλλά κι ο τρόπος με τον οποίο μου μετέδιδαν την σιγουριά, ότι διαλέγω το καλύτερο για το δικό μου σπίτι.

Νάσια Δημοσθένους

Λεμεσός