Ποιοί Είμαστε

Ένα δυνατό όνομα, μία συνεχώς αναπτυσσόμενη εταιρεία!

Ποιοί Είμαστε

Εμπιστοσύνη

Εμείς στους Α/φοί Π. Καψουλλή διατηρούμε ως κεντρικό άξονα της φιλοσοφίας μας βασικές, απαράβατες αρχές στις οποίες εδώ και χρόνια είμαστε προσηλωμένοι:

Να αναζητούμε και να υιοθετούμε διαρκώς υψηλά αισθητικά πρότυπα μέσα από τις αποκλειστικές συνεργασίες μας με εταιρείες παγκοσμίου κύρους. Να εργαζόμαστε με πάθος ώστε να ικανοποιούμε τον πελάτη μας.Να στεκόμαστε στο πλάι του και να εξελισσόμαστε μαζί με τις επιδιώξεις του. Να τον θέτουμε στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος με στόχο την επίδειξη υψηλού αισθήματος εταιρικής κοινωνικής ευθύνης.Να θεωρούμε την εταιρεία μας συνώνυμη με το καλό, το όμορφο, το ποιοτικό, το χρήσιμο.Να επιδιώκουμε συνεχώς την άντληση ευχαρίστησης και ικανοποίησης όταν εργαζόμαστε κατά παραγγελία για εσάς και τους ανθρώπους που αγαπάτε. Εμείς είμαστε ευτυχισμένοι όταν οι πελάτες μας είναι απολύτως ικανοποιημένοι από τη συνεργασία μας. Επιδιώκουμε συνεχώς να διατηρούμε σε υψηλά επίπεδα το θετικό κλίμα συνεργασίας και τη συναδελφικότητα. Μέσα από τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας αποσκοπούμε στο να βοηθήσουμε την ελληνική οικογένεια να επανέλθει στις ρίζες της, τότε που το καθημερινό γεύμα ήταν χαρά και διασκέδαση. Είμαστε ευτυχισμένοι όταν διατηρούμε σε βάθος χρόνου το κύρος της εταιρικής μας φήμης μακριά από τη φθορά του χρόνου. Θέλουμε να είμαστε η πρώτη εταιρεία που θα επιλέξετε, η πρώτη και τελική σας επιλογή στην αγορά. Γι αυτό και επιδιώκουμε μαζί με εσάς το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα μέσα από επίμονη και δημιουργική προσπάθεια.

Ποιότητα

Κάθε προϊόν Α/φοί Π. Καψουλλή , είναι αποτέλεσμα μιας παραγωγικής διαδικασίας, αυστηρά προσαρμοσμένης σε ποιοτικά πρότυπα που εξασφαλίζουν την ασφάλεια και την εργονομία του. Ο ποιοτικός έλεγχος είναι διαρκής και συνοδεύει κάθε προϊόν σε κάθε στάδιο της παραγωγής, από την πρώτη ύλη μέχρι την τελική του έκθεση προς τον καταναλωτή.

Η κορυφαία ποιότητα κατασκευής των επίπλων και ξυλουργικών εργασιών Α/φοί Π. Καψουλλή, πιστοποιείται από το ISO9001 2008 για τη διαχείριση της εταιρίας, το σχεδιασμό, την παραγωγή και την εξυπηρέτηση των πελατών της. Η περιβαλλοντολογική της ευαισθησία, τεκμηριώνεται από τη χρήση φυσικών και ανακυκλωμένων υλικών. Κάθε προϊόν Α/φοί Π. Καψουλλή είναι φτιαγμένο με απόλυτο σεβασμό για τη φύση και τον καταναλωτή.

Παρουσία

Οι Α/φοί Π. Καψουλλή κατέχουν την πρώτη θέση στην κυπριακή αγορά, στο χώρο του σύγχρονου επίπλου και ξυλουργικών εργασιών. Η τέλεια κατασκευή των επίπλων της, αποτέλεσμα του διαρκούς ποιοτικού ελέγχου, και οι ολοκληρωμένες υπηρεσίες που προσφέρει, την έχει καταξιώσει όχι μόνο εντός αλλά και εκτός των κυπριακών συνόρων, σημειώνοντας έντονη παρουσία στις διεθνής αγορές, από διεθνή αεροδρόμια, έως τον πλήρη εξοπλισμό μεγάλων πολυτελών ξενοδοχειακών συγκροτημάτων.

Προσωπικό